Úvodní stránka / Nástěnka

Virtuální prohlídka Ústavu technologie potravin

NázevDatum dokumentuModifikacePříloha
Virtuální prohlídka Ústavu technologie potravin01. 02. 201101. 02. 2011 12:18:45  

Odkazy na akce pořádané Ústavem technologie potravin

Dokument (45 min) MendelNet AF (AVC 2010_078) ze dne 24.11. 2010 zahrnuje mj. sekci Technologie potravin, ve které studenti doktorského studia oboru technologie potravin prezentují výsledky svého výzkumu. Je dostupný na adrese http://avc.mendelu.cz/videobase/movie_view.php?pid=6729

Dokument (4 min) Workshop Technologie výroby sýrů (AVC 2010_049) ze dne 28.-29.1. 2010 krátce seznamuje o dvoudenním workshopu pod projektem OPVK (Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství, doc. Šustová), kde byli účastníci z řad cílových skupin proškoleni a měli možnost si vyzkoušet výrobu čerstvého sýra. Je dostupný na adrese http://avc.mendelu.cz/videobase/movie_view.php?pid=6644

 

Dokument (4 min) Potravinářský výrobek JM kraje 2009 (AVC 2010_019) ze dne 12.2. 2010 informuje o soutěži o nejlepší potravinářský výrobek JM kraje, tzv. Zlatou chuť jižní Moravy. Soutěž zajišťoval Ústav technologie potravin AF. Je dostupný na adrese http://avc.mendelu.cz/videobase/movie_view.php?pid=6572

 

Dokument (6 min) DOD AF Odpadové hospodářství, Technologie potravin, Jakost (AVC 2010_013b) ze dne 11.1. 2010 podává mj. základní informace o studijních oborech Technologie potravin a Jakost a zdravotní nezávadnost potravin na dni otevřených dveří Agronomické fakulty MENDELU. Je dostupný na adrese http://avc.mendelu.cz/videobase/movie_view.php?pid=6566