- Analýza surovin pro výrobu sladu a piva – LS 2024/2025 - AF
- Biotechnologie ve výživě člověka – LS 2024/2025 - AF
- Funkční potraviny – LS 2024/2025 - AF
- Fyzikální a mechanické vlastnosti potravin – LS 2024/2025 - AF
- Komunitní výživa – LS 2024/2025 - AF
- Konzervace potravin – LS 2024/2025 - AF
- Koření a byliny v potravinářských technologiích – LS 2024/2025 - AF
- Kvalita a zpracování rostlinných produktů – LS 2024/2025 - AF
- Kvalita živočišných produktů – LS 2024/2025 - ZF
- Mikrobiologická analýza potravin – LS 2024/2025 - AF
- Odborný jazyk - angličtina TP – LS 2024/2025 - AF
- Pivovarnictví – LS 2024/2025 - AF
- Pivovarnictví (volitelný) – LS 2024/2025 - AF
- Potravinářská legislativa – LS 2024/2025 - AF
- Potravinářská mikrobiologie (mgr.) – LS 2024/2025 - ZF
- Praxe odborná 1 (6 týdnů) – LS 2024/2025 - AF
- Praxe odborná 2 (6 týdnů) – LS 2024/2025 - AF
- Programový seminář PVC II – LS 2024/2025 - AF
- Provozní vody v potravinářském průmyslu – LS 2024/2025 - AF
- Sladařství – LS 2024/2025 - AF
- Technologie kvasného průmyslu – LS 2024/2025 - AF
- Technologie minoritních živočišných produktů – LS 2024/2025 - AF
- Technologie mléka – LS 2024/2025 - AF
- Technologie nápojového průmyslu – LS 2024/2025 - AF
- Technologie tuků – LS 2024/2025 - AF
- Výroba živočišných produktů – LS 2024/2025 - AF
- Výživová doporučení – LS 2024/2025 - AF
- Základy potravinářské mikrobiologie – LS 2024/2025 - AF
- Základy senzorické analýzy – LS 2024/2025 - AF
- Zdravotní a výživová tvrzení v potravinářství – LS 2024/2025 - AF
- Zdravý životní styl a wellness – LS 2024/2025 - AF
- Zpracování živočišných produktů – LS 2024/2025 - AF
- Biochemie výživy – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Biosyntéza potravinových komponent – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Biotechnologie rostlinných produktů – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Fyzikální vlastnosti potravin – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Hygiena potravin – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Chemie a technologie aktivních biodegradovatelných obalů – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Kvalita a zpracování živočišných produktů – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Kvalita rostlinných produktů – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Laktologie a zpracování mléka – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Nutriceutika – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Pokročilá chemie potravin – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Potravinářská mikrobiologie – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Potravinové právo – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Senzorické hodnocení potravin – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Technologie a hygiena masa a masných výrobků – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Technologie drůbežích a minoritních produktů – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Technologie neúdržných potravin – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Technologie zpracování rostlinných produktů – 2024/2025 - doktorská studia - AF
- Xenobiotika v potravinách – 2024/2025 - doktorská studia - AF