• English
  • Univerzitní informační systém
  • Informační portál AF MENDELU

Mendelova univerzita v Brně 

Agronomická fakulta 

Ústav technologie potravin

[ Přeskočit na obsah ]

Fyzikální vlastnosti potravin

  • Nacházíte se zde:
  • Poloprovozy a laboratoře
  • Fyzikální vlastnosti potravin

Navigace

  • Úvod
  • Historie ústavu
  • Zaměstnanci
  • Doktorandi
  • Výuka
  • Věda a výzkum
  • Poloprovozy a laboratoře
    • Pekárna
    • Sladovna
    • Pivovar
    • Masný poloprovoz (Masná výrobna CZ 22067)
    • Mlékařský poloprovoz
    • Cukrářská dílna
    • Mikrobiologická laboratoř
    • Fyzikální vlastnosti potravin
    • Instrumentální laboratoře
  • Další aktivity

Důležité odkazy

  • Kontakt
  • Mapa webu

Sledujte nás

  • Facebook

Agrocontact

  • Aktuální nabídka pracovních příležitostí

↑ © 2019 Mendelova univerzita v Brně - všechna práva vyhrazena      Powered by Emersion CMS