- Analytická chemie potravin 2021/2022 - doktorská studia
- Funkční potraviny 2021/2022 - doktorská studia
- Fyzikální vlastnosti potravin 2021/2022 - doktorská studia
- Hygiena potravin 2021/2022 - doktorská studia
- Konzervace potravin 2021/2022 - doktorská studia
- Kvalita a zpracování živočišných produktů 2021/2022 - doktorská studia
- Kvalita rostlinných produktů 2021/2022 - doktorská studia
- Kvalita rostlinných produktů 2021/2022 - doktorská studia
- Laktologie 2021/2022 - doktorská studia
- Nutriceutika 2021/2022 - doktorská studia
- Potravinářská legislativa 2021/2022 - doktorská studia
- Potraviny rostlinného původu 2021/2022 - doktorská studia
- Potraviny živočišného původu 2021/2022 - doktorská studia
- Senzorická analýza potravin 2021/2022 - doktorská studia
- Technologie drůbeže 2021/2022 - doktorská studia
- Technologie vajec 2021/2022 - doktorská studia
- Toxikologie potravin 2021/2022 - doktorská studia
- Výživa člověka 2021/2022 - doktorská studia
- Zpracování masa 2021/2022 - doktorská studia
- Zpracování mléka 2021/2022 - doktorská studia
- Biotechnologie ve výživě člověka LS 2021/2022
- Funkční potraviny LS 2021/2022
- Fyzikální a mechanické vlastnosti potravin LS 2021/2022
- Konzervace potravin LS 2021/2022
- Koření a byliny v potravinářských technologiích LS 2021/2022
- Kvalita a zpracování rostlinných produktů LS 2021/2022
- Kvalita, hygiena a jakost potravin LS 2021/2022
- Kvalita živočišných produktů LS 2021/2022
- Mikrobiologická analýza potravin LS 2021/2022
- Obecná hygiena potravin LS 2021/2022
- Odborný jazyk - Angličtina, TP LS 2021/2022
- Pivovarnictví LS 2021/2022
- Potravinářská legislativa 1 LS 2021/2022
- Preventivní výživa LS 2021/2022
- Senzorická analýza potravin LS 2021/2022
- Speciální mikrobiologie LS 2021/2022
- Společné stravování LS 2021/2022
- Sýrařství LS 2021/2022
- Technologie kvasného průmyslu LS 2021/2022
- Technologie mléka LS 2021/2022
- Technologie nápojového průmyslu LS 2021/2022
- Technologie sacharidů LS 2021/2022
- Technologie tuků LS 2021/2022
- Toxikologie potravin LS 2021/2022
- Výroba aperitivů a digestivů LS 2021/2022
- Výživa člověka LS 2021/2022
- Výživová doporučení LS 2021/2022
- Základy senzorické analýzy LS 2021/2022
- Zdravotní a výživová tvrzení v potravinářství LS 2021/2022
- Zdravý životní styl a wellness LS 2021/2022
- Zpracování rostlinných produktů 1 LS 2021/2022
- Zpracování živočišných produktů LS 2021/2022