- Aplikované biotechnologie – ZS 2025/2026 - AF
- Bakalářský seminář PAS – ZS 2025/2026 - AF
- Bakalářský seminář TP I – ZS 2025/2026 - AF
- Bakalářský seminář TP II – ZS 2025/2026 - AF
- Bezpečnost potravinových zdrojů – ZS 2025/2026 - AF
- Bezpečnost potravinových zdrojů K – ZS 2025/2026 - AF
- Biotechnologie ve výživě člověka – ZS 2025/2026 - AF
- Cukrářské technologie – ZS 2025/2026 - AF
- Faremní zpracování živočišných produktů – ZS 2025/2026 - AF
- Historie pivovarnictví a sladařství – ZS 2025/2026 - AF
- Jakost a zpracování ryb – ZS 2025/2026 - AF
- Kvalita a zpracování rostlinných produktů – ZS 2025/2026 - AF
- Kvasná chemie a biochemie – ZS 2025/2026 - AF
- Mikrobiologická analýza potravin – ZS 2025/2026 - AF
- Obecná hygiena potravin – ZS 2025/2026 - AF
- Odborný jazyk - angličtina TP – ZS 2025/2026 - AF
- Poradenství ve výživě – ZS 2025/2026 - AF
- Potravinářská mikrobiologie (bc.) – ZS 2025/2026 - ZF
- Potravinářské zbožíznalství – ZS 2025/2026 - AF
- Praxe odborná 1 (6 týdnů) – ZS 2025/2026 - AF
- Preventivní výživa – ZS 2025/2026 - AF
- Procesy v potravinářských technologiích – ZS 2025/2026 - AF
- Produkce a zpracování ryb – ZS 2025/2026 - AF
- Programový seminář PVC I – ZS 2025/2026 - AF
- Senzorická analýza potravin – ZS 2025/2026 - AF
- Speciální hygiena potravin – ZS 2025/2026 - AF
- Speciální mikrobiologie – ZS 2025/2026 - AF
- Společné stravování – ZS 2025/2026 - AF
- Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin – ZS 2025/2026 - AF
- Technologie cereálií – ZS 2025/2026 - AF
- Technologie drůbežářského průmyslu – ZS 2025/2026 - AF
- Technologie masa – ZS 2025/2026 - AF
- Technologie mlékárenského průmyslu – ZS 2025/2026 - AF
- Technologie potravin živočišného původu – ZS 2025/2026 - AF
- Technologie sacharidů – ZS 2025/2026 - AF
- Technologie výroby sýrů – ZS 2025/2026 - AF
- Toxikologie potravin – ZS 2025/2026 - AF
- Úvod do potravinářství – ZS 2025/2026 - AF
- Výroba rostlinných produktů – ZS 2025/2026 - AF
- Výživa člověka – ZS 2025/2026 - AF
- Základy potravinářské mikrobiologie – ZS 2025/2026 - AF
- Zdravotní nezávadnost potravinových zdrojů – ZS 2025/2026 - AF
- Zpracování zemědělských produktů – ZS 2025/2026 - AF
- Zpracování zemědělských produktů K – ZS 2025/2026 - AF
- ZS-Beer and Beverage Technology – ZS 2025/2026 - AF
- ZS-Dairy Technology – ZS 2025/2026 - AF
- Biochemie výživy – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Biosyntéza potravinových komponent – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Biotechnologie rostlinných produktů – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Fyzikální vlastnosti potravin – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Hygiena potravin – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Chemie a technologie aktivních biodegradovatelných obalů – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Kvalita a zpracování živočišných produktů – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Kvalita rostlinných produktů – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Laktologie a zpracování mléka – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Nutriceutika – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Pokročilá chemie potravin – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Potravinářská mikrobiologie – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Potravinové právo – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Senzorické hodnocení potravin – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Technologie a hygiena masa a masných výrobků – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Technologie drůbežích a minoritních produktů – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Technologie neúdržných potravin – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Technologie zpracování rostlinných produktů – 2025/2026 - doktorská studia - AF
- Xenobiotika v potravinách – 2025/2026 - doktorská studia - AF